Kumuk Mahkemesinin merhum Necmeddin Bammatov’un eşi Ümmü Reşide’den satın alınan boz renkli iki öküz hakkındaki kararı. - (:unkn) unknown (My University, 1913)
221 Nolu Şehadetname Kumuk Mahkemesinin merhum Necmeddin Bammatov’un eşi Ümmü Reşide’den satın alınan boz renkli iki öküz hakkındaki kararı.
The document bears the seals of the Court and the witnesses.
Keywords: Bammatov, Necmeddin; Bammat, Reşide, 1866-1931; Kafir Kumuk Village Court; Court order; Temir-Khan-Shurinskiy-Dagestan