Tokary'nin Dr. Enderle ve Revue de Bucarest dergisi hakkındaki görüşlerine dair Bammat'a gönderdiği mektubu - Tokarzewski-Karaszewicz, Oksana, 1897-1950 (My University, 2026)
Tokary, Dr. Enderle ile tanıştığını bildirmekte ve Bammat’ın optimist olması ve sevinmesi gerektiğini haberini vermektedir. Çünkü Dr. Enderle, birçok agresif saldırılar sırasında kendisine çok yardım etmiştir. Revue de Bucarest’in göçmenler arasında başarılı olduğunu da bildirmektedir. Ayrıca yakında Şamba'dan haber alabileceklerini yazmaktadır.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Balinov, Şamba, 1894-1959; Enderle; Rome-Italy; Revue de Bucarest (Journal); Rivista del sovrano militare Ordine di Malta; Sovereign Order of Malta