Alihan Kantemir'in Haydar Bammat'a gönderdiği cevabi mektup - Kantemir, Alihan, 1886-1963 (My University, 1948)
Haydar Bammat’ın 14.10 tarihli mektubuna cevap olarak göndermiş olduğu mektubunda geçmiş ile zamanındaki değişiklikleri ve insanlardaki değişmeleri anlatmaktadır. Kısaca haberler iletmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Kantemir, Alihan, 1886-1963; Jhon; Bammat, Timur, 1925-2002; Aytek; Murathan, Nasreddin, 1904-1970; Magoma, Ahmed Nebi, 1897-1961; Kumuz, Hüseyin, 1890-1964; Şahan; British; Caucasians