Petrovsk'daki İngiliz Birlikleri Komutanı'nın General Denikin hakkındaki kararları ve diğer konuları Pşımaho Kotse'ye bildirdiği mektubu - (:unkn) unknown (My University, 1919)
İngiliz Komutanı Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Pşimaho Kotse'ye Gönüllü Ordu Komutanı General Denikin'in Dağıstan'ı işgal etmeye teşebbüs etmeyeceğinin garantisini verirken, General Liakhov'un görevden alındığını, Terek bölgesi halklarıyla mutabakat sağladığını, Kuzey Kafkasya Hükümeti'nin Gönüllü Ordunun Petrovsk limanını kullanmasına izin vermesi ve Bolşeviklere karşı somut eylemler içinde olmaları gerektiğini, İngiliz Yarbayı Ravlinson'un Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti Hükümeti'nin taleplerini güvenceye almak üzere görüşmeler yapmak üzere Yekaterinodar'a gönderildiğini bildirmektedir.
Keywords: Kotse, Pşımaho, 1884-1962; Denikin, Anton, 1872-1947; Ravlinson, Alfred, 1867-1934; Liakhov, Vladimir, 1869-1919; Przewalski, Michael A.; Volunteer Army; North Caucasian Government; Bolsheviks; Petrovsk-Russia; Yekaterinodar-Russia