Haydar Bammat'ın "Visages de I'Islam" adlı kitabının ilk baskısı için Payot Yayınevi ile imzalayacağı telif sözleşmesine dair mektubu - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1946)
Haydar Bammat Payot Yayınevi'ne gönderdiği mektupta, sözleşme metnini aldığını bildirip, teşekkür etmekte ve sözleşmede bazı değişiklerin yapılmasını istemektedir. Özellikle "Afganistan Geçici Maslahatgüzarı" unvanının çıkarılmasını rica etmekte ve teknik konularda matbaacısına ulaşabileceklerini yazmaktadır.
Keywords: Payot (Publisher); Visages de l'Islam (Book); Copyright agreements; Lausanne-Switzerland