Kendisine yaptığı aşağılayıcı muameleleri birer birer anlatan ve bunu hakketmediğini bildiren Şamil Karabağ'ın Mustafa Vekilli'ye mektubu - Karabağ, Şamil (My University, 1940)
Şamil Karabağ mektubunda Mustafa Bey’in kendisine yaptıkları aşağılayıcı muameleleri birer birer kendisine anlatmakta olup bunu hakketmediğini açıklamaktadır.
Keywords: Karabağ, Şamil; Bammat, Haydar, 1890-1965; Vekilli, Mustafa, 1896-1965