Abhaz Halk Konseyi'nde alınan kararlar - Abkhaz National Council (My University, 1918)
Toplantı saat akşam 5’te yapılmıştır. (Bu protokol tamamlanmamıştır.)
Protocol no: 31
Keywords: Abkhaz National Council; Sukhumi-Abkhazia; Hanslidze, Lalrentin