Bir kişinin -büyük ihtimalle Haydar Bammat'ın- kitap, parfüm, kalem, traş makinesi, eldiven gibi yaptığı alışveriş ve bunlar için harcadığı paralarla ilgili tuttuğu notlar - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 2026)
Liste ve fiyatlar bulunmaktadır.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Payot (Publisher); Switzerland