Kafkasya’yı Kurtarma Komitesi’nin faaliyetleri hakkında yazı - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Kim tarafından ne zaman yazıldığı belli olmayan ve iki sayfalık bir kopyadan oluşan bu yazıda Kafkasya’yı Kurtarma Komitesi’nin faaliyetleri hakkında sekiz maddeden oluşan çok önemli bilgiler yer almaktadır. 1. Kafkasya’yı Kurtarma Komitesi, Konfederasyonu esas alarak, Rus-Sovyet işgalini bertaraf etmeyi ve Kafkasya devletlerinin bağımsızlığını elde etmeyi kendisinin sorumluluğu olarak bilir. 2. Komite Başkanlık heyetini seçer.... 3. Bütün yönetim ve propaganda mahiyetini taşıyan meseleler Komitede oy çoğunluğu ile kabul edilir....
Keywords: Caucasus Liberation Committee; Russia