Abhaz Halk Konseyi'nde alınan kararlar: Gudauta çalışmaları, Kodor Bölgesi temsilcilerinin Halk Konseyi hakkındaki bildirileri, Suchumi Öğretmen Semineri müdürünün ve Shuchumi okulları bekçilerinin bildirileri - Abkhaz National Council (My University, 1918)
Toplantıya katılanların isimleri bulunmaktadır. Gündem: 1. Gudauta faaliyetleri hakkında tebliğ 2. Kodor Bölgesi temsilcilerinin Halk Konseyi hakkındaki bildirileri 3. Malikane Yöneticisi G. D. Shervashidze’nin arsa (yer) sahibi ile kiracılarının ilişkilerini konu edinen bildirisi. 4. Suchumi Öğretmen Semineri müdürünün ve Shuchumi okulları bekçilerinin bildirileri. 5. Günlük Çalışmalar
Protocol no: 27
Keywords: Abkhaz National Council; Gudauta-Abkhazia; Sukhumi-Abkhazia; Kodor District-Abkhazia; Shervashidze-Chachba, Alexander Georgievich, 1867-1968; Basaria, Simon, 1884-1941; Lakerbai, Murzakan; Çhikvişvili; Adjamov; Sukhumi Teaching Seminar