İslamiyet ve Demokrasi Konferansı - İhsanoğlu, Ekmeleddin, 1943-; Tibi, Bassam, 1944- (My University, 1995)
IRCICA ve Alman Kültür Merkezi'nin birlikte düzenlediği konferansta, Batı ve İslam dünyası arasındaki ilişki, medeniyetler arasındaki diyalog, çatışma ve uzlaşma örnekler eşliğinde ayrıntılı olarak incelenmiştir.
Wav and Mp3 formats were created from the original audio cassette along with the CD.
There is humming and intermittent gaps in the recording.
Keywords: Democracy; Islam; Conferences; Alman Kültür Merkezi; Goethe-Institut Turkei