Kafkasya Dağlılarının Avrupa, özellikle İngiltere ile olan ilişkileri ve beyannameler hakkında kısa notlar - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Burada Kafkasya Dağlılarının Avrupa, özellikle İngiltere ile olan ilişkiler, beyannameler hakkında kısa ama önemli notlar bulunmaktadır.
Keywords: Travels in Circassia (Book); Spencer, Edmond; Europe; England; North Caucasus; Caucasia