Çeçenistan Millî Meclisi tarafından Batı güçleri ve diğer ülkelerle çalışmaktan sorumlu üyelere verilen izin belgesinin tercümesi - (:unkn) unknown (My University, 1920)
Kuzey Kafkasya Hükümeti'nin yeniden kurulması konusunda Avrupa güçleri ve diğer devletlerle gerekli adımları atmaları için Çeçenistan Millî Meclisi tarafından Ismail Berkuk, Mustafa Butbay ve Aziz Meker'e yetki veren izin belgesinin tercümesidir. Belgede Meclis Başkanı, Meclis Başkanı Yardımcısı ve üyelerinin isimleri de bulunmaktadır.
For more information look at https://www.historycaucasus.com/blog/the-last-national-assembly-of-the-north-caucasus-resistance-khetash-kort-1921
Keywords: Berkok, İsmail Hakkı, 1890-1954; Butbay, Mustafa, 1883-1946; Meker, Aziz, 1877-1941; Abdulhalim; Bilal Hadji; Medjlis Milli of Chechnya; North Caucasia; European powers