Hasan Bulat Bammat'ın evini Arslan Gadjiev Mehti'ye satmasıyla ilgili Temirhan Shura bölgesi mahkemesi tarafından düzenlenen satış belgesi - (:unkn) unknown (My University, 1898)
Şubat 1898 yılında İmparatorun talimatıyla ben, T. H. Shurinskiy bölgesinin hakimi, açık mahkeme toplantısında Hasan Bulat Bammat oğlunun evini (malikane, yurtluk) satmasıyla ilgili meseleyi gözden geçirdim.... Yazının sonunda hakim Bunitskiy ve sekreterin imzası ve şu not bulunmaktadır: Bunun kopyası Arslan Gadjiev Mehti oğluna verilmiştir....
Keywords: Kafir Kumuk Village; Temir-Khan-Shurinskiy-Dagestan; Bammat, Hasan Bulat; Mehti, Arslan Gadjiev; Court order