Brdzolis Khma gazetesine vereceği cevabın Kavkaz'ın Aralık sayısında yayınlamasını rica eden, aksi takdirde aktüalliğini kaybedeceğini, Azeriler-Dağlılar Birliği ile ilgili bilgileri daha sonra bütün detayları ile yazacağını bildiren Pşımaho Kotse'nin Haydar Bammat'a mektubu - Kotse, Pşımaho, 1884-1962 (My University, 1935)
Pşımaho, “Kavkaz”ın Aralık sayısında “Brdzolis Khma” gazetesine cevabını yayınlamasını rica etmekte ve aksi takdirde aktüelliğini kaybedeceğini yazmaktadır. Ayrıca Azeriler-Dağlılar Birliği ile ilgili bilgileri daha sonra bütün detayları ile yazacağını da bildirmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Kotse, Pşımaho, 1884-1962; Kantemir, Alihan, 1886-1963; Azerbaijan-Mountaineers Union; Kavkaz (Journal); Brdzolis Khma (Newspaper)