Alman Dışişleri Bakanı Gottlieb von Jagow'un Bammat'a gönderdiği Almanya Hükümeti’nin Kafkasya’ya destek vereceğini bildiren mektubu - von Jagow, Gottlieb, 1863-1935 (My University, 1915)
17 Aralık 1915 tarihli mektubu aldığına dair haber vermekte ve Almanya Hükümeti’nin Kafkasya’ya destek vereceğini de bildirmektedir. Mektubun sol alt köşesinde “19 Ocak’ta aldım G. Bammat” yazısı bulunmaktadır.
Keywords: Fuad Pasha, 1835-1931; Caucasus; Ottoman Empire; Germany; Bammat, Haydar, 1890-1965; Berlin-Germany