Muhammed Ali Han’ın faaliyeti ile ilgili notayı aldığını ve kopyasını gönderdiğine dair Abdülmecid Han'a gönderilen mektup - (:unkn) unknown (My University, 1943)
Muhammed Ali Han’ın faaliyeti ile ilgili siyasî dairenin imzasız notasını biraz önce aldım ve onun kopyasını da size gönderiyorum.
Keywords: Muhammed Ali Han; Abdulmecid Han; Afghanistan; France