Murat Dağlı'nın Haydar Bammat'a gönderdiği ve geçen senenin değerlendirmesini yaptığı mektubu - Dağlı (Donogo), Murat (My University, 1951)
Geçen yılın değerlendirmesi yapılıyor.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Dağlı (Donogo), Murat