Max tarafından imzalı Theodor Nagel Firması'nın teklifi ile ilgili bir mektup - Max (My University, 1938)
Max imzalı bu mektupta, Theodor Nagel firmasından gelen bir tekliften söz edilmekte ve teklif mektubun ekinde Bammat'a gönderilmektedir. Max, belirtilen koşullar altında anlaşmanın mümkün olacağını ummakta ve teklifin Mayıs ayına kadar uzatılmasının planlanmakta olduğunu bildirmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Theodor Nagel (Company)-Hamburg; Hamburg-Germany; Berlin-Germany