Gönderdiği para için teşekkür eden ve sağlığı konusunda kendilerini haberdar etmesini isteyen imzası okunamayan birisinin Haydar Bammat'a mektubu - (:unkn) unknown (My University, 1939)
16 Mart tarihli mektubunuzu daha dün aldım. Para için teşekkür ederim. Mustafa mektup ve emanet için teşekkür ediyor. Sağlığınız hakkında lütfen bizi haberdar edin...
When the handwriting is examined, it is understood that the owner of the letters numbered HB01033, HB01061, HB01064, HB01069 and HB01136 is the same person.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Mustafa