Haydar Bammat'ın Aytek Namitok'a gönderdiği cevabi mektup - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1931)
21 Kasım tarihli mektubuna gönderdiği Haydar Bammat’ın cevap mektubudur.
Keywords: Namitok, Aytek, 1892-1963; Bammat, Haydar, 1890-1965; Republican Federalist Party of the North Caucasus; Paris-France