Kamplardan ve kamplara gönderilen mültecilerden bahseden notlar - Emirov, Nureddin (My University, 1948)
Sayfanın sağ köşesinde Roma’dan Emirov’un (Nureddin?) Mektubu, 22 Şubat 1948 yazısı yer almaktadır. Haydar Bammat’ın dosyasında bulunan bu sayfanın kim tarafından yazılıp kime gönderildiği belli değildir. Burada kamplardan ve kamplara gönderilen mültecilerden bahsedilmektedir.
Keywords: Emirov, Nureddin; Abdülmecit; Salih; Muslims; Kazakh Kumyks; Turks; Kabardians; Mountainous Republic of the Northern Caucasus (MRNC); Dagestanis; Karachays; Reggio Emilia-Italy; Boniol; Senegal; Naples-Italy; Ancona-Italy; Egypt; Transjordan; Rome-Italy