Türkiye'deki Salih Paşa, Kemal Paşa, Fethi Bey ve Nazmi Topçuoğlu gibi birçok şahsa ait kısa bilgilerin yer aldığı ülke genelinde bir darbenin planlandığı hissini veren notlar - Atilhan, Cevat Rıfat, 1892-1967 (My University, 1940)
Başı sonu belli olmayan bu yazıda Salih Paşa, Kemal Paşa, Fethi Bey ve Nazmi Topçuoğlu gibi birçok şahıs ismi ve onlara ait kısaca bilgiler bulunmaktadır.
Keywords: Cevat Bey; Özalp, Kazım, 1882-1968; Sazak, Mehmed Emin, 1882-1960; Mersinli Cemal Pasha, 1872-1941; Karabekir, Kazım, 1882-1948; Çobanlı, Cevat, 1870-1938; Çalışlar, İzzettin, 1882-1951; Altay, Fahrettin, 1880-1974; Eldeniz, Naci, 1875-1948; Muğlalı, Mustafa, 1882-1951; Bıyıktay, Ömer Halis, 1883-1939; Omurtak, Salih, 1889-1954; Çakmak, Fevzi, 1876-1950; Gündüz, Asım, 1880-1970; Kemal Pasha; Saydam, Refik, 1881-1942; Cebesoy, Ali Fuat, 1882-1968; Saracoğlu, Şükrü, 1886-1953; Öztrak, Faik, 1882-1951; Topçuoğlu, Nazmi, 1888-1956; Arıkan, Saffet, 1888-1947; Okyar, Ali Fethi, 1880-1943; İstanbul-Turkey; Diyarbakır-Turkey; Konya-Turkey; Bolu-Turkey; Düzce-Turkey; Zonguldak-Turkey; Military coups-Turkey