Mehmed Şevki Efendi`yi Anma Toplantısı - İhsanoğlu, Ekmeleddin, 1943-; Derman, Mustafa Uğur, 1935- (My University, 1987)
Mehmed Şevki Efendi'nin vefatının yüzüncü yılı münasebetiyle düzenlenen toplantı kaydı, Mehmed Şevki Efendi'nin ailesi, hayatı, kişiliği, hat sanatındaki eğitimi, öğrencileri, yazı sitilleri, çalışmaları ve eserleri hakkında bilgi içermektedir.
Wav. and Mp3 formats were created from the original audio cassette along with the CD.
There is humming and intermittent gaps in the recording.
Keywords: Mehmed Şevki Efendi, 1829-1887; Calligraphy-Conferences; Calligraphers