Abhaz Halk Konseyi'nde alınan kararlar: Sohum Öğretmenlik Semineri için müdür tayin edilmesi ve Konsey tüzüğü hakkında kararlar - Abkhaz National Council (My University, 1917)
Scuhumi Öğretmenlik Semineri için bir müdür tayin etme ve Konseyin tüzüğü hakkındaki meseleler gündeme getirilmiştir. Burada Konseyin kurumsallaşma süreci içinde olduğu da belirtilmektedir.
Protocol no: 4
Keywords: Abkhaz National Council; Sukhumi Teaching Seminar; Regulations; Alania, Dimitri, 1893-1938; Tschanba, Samson, 1886-1937; Basaria, Simon, 1884-1941; Aşhatsova; Marganin, Konstantin Dmtirieviç