Jabağı’nın Polonya’daki faaliyetleri, Bammat'ın Tiflis’te Polonyalı temsilciler ile olan temasları, Polonyalılar'ın Rusya’nın zayıflamasını, Türkiye’nin kuvvetlenmesini istemeleri gibi meselelerin görüşüldüğü Kuzey Kafkasya Daimi Komitesi'nin toplantısının tutanağı - (:unkn) unknown (My University, 1922)
Protokol 2 Mart 1922 Katılımcılar: Chermoev, Jabağı, Haydar Bammat, Pşımaho Kotse. Başkan: A. M. Chermoev Sekreter: İ. İbragimbek Jabağı’nın Polonya’daki faaliyetleri konusundaki meseleler gözden geçirilmektedir. Bammat Tiflis’teki Polonyalı temsilciler ile olan temasları hakkında bilgi vermektedir.... Polonyalılar Rusya’nın zayıflamasını ve Türkiye’nin kuvvetlenmesini istiyorlar.... Heyetin Ermeni-Türk sorunlarıyla olan ilişkisinin ileride en kısa zamanda gündeme getirilmesi istenildi... Toplantı akşam saat 17:30’da kapanacaktır. Başkan (imza) Sekreter imzası ve mühür bulunmaktadır.
Keywords: Chermoev, Abdulmecid, 1882-1937; Bammat, Haydar, 1890-1965; Kotse, Pşımaho, 1884-1962; Jabağı, Vassan Girey, 1882-1961; İbragimov, İ. H.; Committee of the North Caucasian Delegation; Poland; Russia; Turkey; Tbilisi-Georgia; Turkish-Armenian relations