Bammat'ın eğitim ve aile kökenleri hakkındaki düşüncelerini dile getirdiği notlar - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1962)
Bammat'ın bu notları iki oğluna adanmıştır. Burada eğitim, aile ve kökenleri hakkında kendi düşüncelerini anlatmaktadır.
Keywords: Bammat Family; North Caucasus; Notes; Bammat, Necmeddin, 1922-1985; Bammat, Timur, 1925-2002; Zeynel Abidin Filiani